Blog Images

Pachet de somn cu suport zilnic 2 săptămâni:

Spune la revedere obiceiurilor de somn care nu mai funcționează pentru voi și alege altele mai sănătoase pentru bebelușul și familia ta;

Creează o fundație de somn durabilă, astfel încât familia ta să poată obține odihnă de care are nevoie.

Alegând acest pachet, să știi că sunt aici să te susțin la fiecare pas, astfel încât să fii cel mai bun îndrumător pentru copilul tău. Ai nevoie de timp că să faci asta, consecvența ta este cheia pentru implementarea acestuia.

Strategiile mele practice se bazează pe studiu și științe biologice ale somnului, de care copilul tău va avea nevoie pentru a stabili obiceiuri de somn mai bune pentru viitorul lui.

Acest pachet include următoarele:

Consultația telefonică timp de 1 ora; 

Un formular cu întrebări, ale cărui răspunsuri le vom analiza împreună;

Test de temperament, in urma caruia ne este mai usor sa gasim metoda de training potrivita pentru voi;

Planul de somn customizat pe nevoile și personalitatea bebelușului vostru (format pdf), care constă în programul oportun vârstei, mediul de somn si rutina, mesele de noapte și modalitatea de dezvăț de asocieri, detaliată pas cu pas;

Jurnalul de somn (google sheets) unde vei introduce în timp real toate somnurile bebelușului tău și anumite note importante pe parcursul implementării.

Consiliere și suportul zilnic din partea mea, într-un anumit interval orar, timp de 2 săptămâni; comunicarea are loc pe whatsapp;

Un apel telefonic de 30 de minute în urma sleep trainingului, pentru a face un overview asupra procesului + întrebări din partea părinților.

Acces in grupul de Facebook - ZenBabySleep All Moms, unde vei avea suport pe termen lung si vei putea interactiona cu toate mamicile cu care am lucrat.

 

Ce zici? Ar fi soluția potrivită nevoilor voastre? Eu sunt sigură că împreună vom reuși!

 

Lasă-mă să te ajut!